07 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

KAÇIRILAN ÇOCUK KURTARILDI

10 yaşındaki çocuk,rehin tutulduğu eve gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.

Kaçırılan çocuk kurtarıldı

23 Ağustos 2017 Çarşamba 10:05

Aksaray'da 2 gün önce petrol istasyonundan kar maskeli 2 kişi tarafından kaçırılan 10 yaşındaki çocuk,rehin tutulduğu eve gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.
 
Son dakika haberleri...
 
Olay, 21 Ağustos tarihinde akşam saatlerinde yaşandı. Ortaköy İlçesi Balcı Köyü yakınında Galip D.'ye ait akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, plakasız bir otomobille akaryakıt istasyonuna gelen maskeli 2 kişi, tabancayla pompacı olarak görev yapan Hasan E.'yi (23) bacağından yaraladı. Şüpheliler daha sonra petrol istasyonunun market bölümündeki iş yeri sahibi Galip D.'nin oğlu Egemen Samet D.'yi otomobile bindirip kaçırdı.
 
OPERASYONDA ÇATIŞMA ÇIKTI
 
İki gün boyunca olayla ilgili araştırma yapan Jandarma ve emniyet ekipleri, 2 şüpheliyi tespit etti. Şüpheliler üzerinde teknik ve fiziksel takip yapan jandarma ve polis, sabaha karşı 2 şüphelinin yerini belirledi. Kaçırılan 10 yaşındaki Egemen'in Aksaray'ın merkeze bağlı Borucu Köyü'nde terk edilmiş bir evde rehin tutulduğunu öğrenen Jandarma ekipleri, sabaha karşı düzenlediği operasyonla çıkan çatışmaya rağmen Egemen'i sağ olarak kurtardı. Operasyonda çocuğu kaçıran Ferhat K.(21) bacağından vurularak, diğer şüpheli Berat Batuhan K.(18) ise yaralanmadan yakalandı. Ayrıca Hazar D. (16) adlı şüpheli de gözaltına alındı.
 
AİLESİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
 
Küçük çocuk, tedavi edildikten sonra evine götürüldü. Anne Gülfidan ve baba Galip Dinç mutluluklarını kameralara anlatırken Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ çocuğu hastanede ve evinde ziyaret ederek aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa