08 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

İZNİK'İN DEĞERLERİ SERGİYE YANSIDI

İznik Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan...

İznik'in değerleri sergiye yansıdı

17 Haziran 2016 Cuma 20:29

İznik Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursun sona ermesi sebebiyle İznik Belediyesi önünde İznik'in doğal değerlerini yansıtan resim sergisi açıldı. Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Osman Sargın ve kursiyerler kesti.

Yaklaşık 4 ay önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs öğretmeni Metin Emre tarafından açılan "fotoğrafçılık kursu" geçtiğimiz günlerde sona erdi. Kursiyerler, kurs boyunca aldıkları eğitimdeki teknik metotlar ile çektikleri resimleri İznik Belediyesi önündeki sergide fotoğrafseverlerin beğenisine sundu.

17 kursiyer ile 60 fotoğrafın sergilendiği etkinliğin açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Milli Eğitim Şube Müdürü Filiz Baran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Chp İlçe Başkanı Ayan Özer'in yanı sıra kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Sargın, "Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezleri vatandaşlarımızın ufkunu genişleterek, onların ilgi alanlarına ve el becerilerine yönelik kurslar ile yeni ufuklar açıyor. Bunlardan bir yenisini de bugün burada görüyoruz. Her bir karede İznik'imizin değerleri ve doğal güzellikleri ayrı ayrı yansıtılmış. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İznik Belediyesi önü ve Ayasofya Orhan Cami yanında 3 gün boyunca sergilenecek olan resimler fotoğrafseverleri bekliyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa