14 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

İSPANYOL STOPER ALANYASPOR’DA

Süper Lig'in yeni ekibi Alanyaspor, Carlos Garcia Badias'ı renklerine bağladı

İspanyol stoper Alanyaspor’da

03 Temmuz 2016 Pazar 16:40

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Alanyaspor, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen 32 yaşındaki İspanyol stoper Carlos Garcia Badias'ı renklerine bağladı. Turuncu yeşilli yönetim, tecrübeli oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'ndeki imza törenine Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Carlos Garcia Badias katıldı. Maccabi Tel Aviv'den İspanyol stoper Carlos'u bir süredir takip ettiklerini belirten Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu, "Camia olarak kendisinden beklentimiz çok yüksek. Bunu kendisi de biliyor. Alanyaspor'u tercih ettiği için çok teşekkür ediyorum. Hem Alanyasporumuza, hem de Carlos'a hayırlı olsun. Başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Carlos Garcia Badias ise yaptığı açıklamada, Alanyaspor'u kendisini çok istediği için tercih ettiğini söyledi. Alanyaspor'a transferinde emeği geçenlere de teşekkür de eden Badias, "Çok çalışacağız ve sezonu iyi bir yerde bitireceğiz. Öncelikle hedefimiz oynayacağımız ilk maçımızı kazanmak. Başkan, yöneticilerime ve transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen menajerime çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Carlos Garcia Badias daha önce Espanyol, Almeria, Poli Ejido ve Real Betis takımlarında da forma giydi.

Cihan

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor