27 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

INSTAGRAM'DA REKOR KIRDI!

En çok beğeni alan fotoğraf o oldu.

Instagram'da rekor kırdı!

15 Ocak 2019 Salı 09:40

Sosyal medya kullanıcılarının gündelik hayatının bir parçası halini alan Instagram'da beğeni rekoru kırıldı. Hesabın kimin tarafından açıldığı bilinmese de yayınlanan tek bir kare Instagram'da rekor beğeniye ulaşılmasını sağladı. En çok beğenilen kareyi bu denli konuşulur yapansa karede yer alan tek nesnenin bir yumurta olmasıydı.

World_Record_Egg ismiyle açılan hesap isminden de anlaşılacağı gibi Instagram'ın en çok beğenilen görseline sahip olmak amacıyla açıldı. Hesabı açan kişi kısa sürede de hedefine ulaşmayı başardı. Yalnızca 10 gün içinde 24 milyonluk beğeniye ulaşan görsele yapılan yorum sayısı da 1 milyonu aştı.

İşte Instagram'da beğeni rekoru kıran yumurta fotoğrafı

Şu ana kadar sadece bir paylaşım yapan ve bu paylaşımda da bir yumurta görseli kullanan hesabın takipçi sayısı da 2.5 milyonu geçti.

World_Record_Egg’in bu rekoru daha önce bebeğinin fotoğrafını paylaşan Kylie Jenner'a aitti.

21 yaşındaki ABD’li milyoner model Jenner, geçen yılın şubat ayında paylaştığı Instagram fotoğrafı ile 18 milyonluk beğeni sayısını aşmıştı.

4 Ocak'ta World_Record_Egg isimli bir profil tarafından paylaşılan yumurta görseli, Jenner'ın bir yılda ulaştığı rekor sayıyı, 10 günde geçmiş oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji