14 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara6°C

İNGİLİZ MECLİSİNDE SKANDAL!

Bakan'dan iğrenç 'taciz' itirafı

İngiliz meclisinde skandal!

31 Ekim 2017 Salı 13:43

İngiltere, iktidardaki Muhafazakâr Parti’den 36 ismin karıştığı taciz vakalarını konuşuyor. Parlamento çalışanları tarafından ifşa edilen tacizci listesinde 2 bakanın da adı yer alıyor. Skandalın patlak vermesinin ardından Downing Sokağı’ndaki resmi konutu 10 Numara’da bir acil durum toplantısı düzenleyen Başbakan Theresa May, bahsi geçen listede adı bulunan vekillerin, haklarındaki suçlamaların kanıtlanması halinde en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi.
 
Aylardır Avrupa Birliği (AB) üyeliğinden çıkış sürecinin tartışıldığı İngiltere’de gündem, iktidardaki Muhafazakar Parti’de 36 ‘tacizci’ vekil bulunduğu iddiasıyla bir anda değişti.
 
SAVUNMA BAKANI FALLON'DAN SKANDAL İTİRAF
 
Savunma Bakanı Michael Fallon yıllar anca bir gazeteciye yönelik uygunsuz hareketlerde bulunduğunu açıklayarak tacizi itiraf etti.
 
EŞİ VE BİR KADIN ARKADAŞI İÇİN 2 ADET SEKS OYUNCAĞI ALDIRMIŞTI
 
Skandal, hafta sonunda Muhafazakar Parti’li Ticaret Bakanı Mark Garnier’in sekreterine yaptırdığı ‘tuhaf’
 
alışveriş haberiyle patlak verdi. Habere göre Garnier, eski sekreteri Caroline Edmondson’a, eşi ve bir kadın arkadaşı için 2 adet seks oyuncağı aldırmıştı.
 
Hakkında soruşturma başlatılan 54 yaşındaki Bakan haberi doğrularken, hediyeleri ‘gırgır olsun diye’ aldırdığını öne sürerken, hakkında verilecek her türlü kararı kabul edeceğini açıkladı. Muhafazakar Parti, Garnier’in ‘alışveriş’ haberinin etkisi geçmeden dün basına yansıyan çok daha büyük bir ‘taciz’ skandalıyla sarsıldı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya