21 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

İMAMOĞLU ABDULLAH GÜL'E ÇAĞRIDA BULUNDU

'Seslerinin daha gür çıkması lazım'

İmamoğlu Abdullah Gül'e çağrıda bulundu

12 Nisan 2019 Cuma 15:18

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’nı kazanan Ekrem İmamoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e seslendi, 'Sesinizin daha gür çıkması gerekiyor' dedi.



Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Anadolu Ajansı (AA) verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami’de cuma namazını kıldı. Namazın ardından çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “Bize yapılan yanlışları güçlü olunca biz başkalarına yapmamalıyız” sözleri hatırlatılması üzerine “Bir önceki Cumhurbaşkanının bu şekilde yorum yapması sevindirici ama seslerinin daha gür çıkması lazım.” dedi.

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle;

YSK’yi zorda bırakacak eylemler ve talepler üzücü. YSK’den son derece kararlı bir duruş bekliyoruz. Engel olunmaya çalışan girişimlere de mutlaka müdahale etmesini bekliyoruz. Örneğin Büyükçekmece.

Her gün bir şey uydurarak, yalan ve iftira üzerinden bir şeyleri gündeme taşıyarak meşgul etmeleri üzücü. 16 milyon insanı güldürüyorlar. Ama aynı zamanda üzücü.

İğne deliği bile bulsalar oradan ipi geçirecekler ama bulamayacaklar. Halkın bu sürecin şeffaflığı, sağlıklı yürüyüşüne rağmen olağanüstü duruşu var.

Kendilerini gülünç duruma düşürsünler, sıkıntı yok biz güleriz ama İstanbul’u meşgul etmesinler. En çok da AK Partili rakibimize oy verenleri üzüyor, mahcup ediyorlar. Kimse mülkünün başında oturmadı emanetçiyiz kardeşim.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem