03 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

İLÇELERDE SU KESİNTİSİ

Karacabey, Orhaneli ve İnegöl'de sular kesilecek...

İlçelerde su kesintisi

02 Mart 2021 Salı 15:56

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dâiresi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde Orhaneli ilçesi, Gazipaşa, Karabekirpaşa, Fevzipaşa, İsmetpaşa, Esentepe ve Üçyüzevler mahalleri ile civarında 03.03.2021 tarihinde 09:00-19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. 

 İnegöl'de su kesintisi   

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 2. Bölge Dâiresi  Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde İnegöl ilçesinin Kemalpaşa, Süleymaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye, Turgutalp, Orhaniye, Yenice, Sinanbey, Osmaniye, Burhaniye, Cuma ve Çeltikçi mahalleri ile civarında 03.03.2021 tarihinde 06:00-00:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.   

Karacabey’de su kesintisi   

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılacak çalışmalar kapsamında bazı mahallelerde sular kesilecek.   

Yapılan açıklamada,“Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Karacabey İlçesi, Emirsultan, Esentepe, Saadet, Gazi, Sırabademler, Canbali ,Yeni, Yenice, Drama, Tavşanlı ve Nasrettin Mahalleleri ve civarında 4 Mart tarihinde, 10.00 - 17.00 saatleri arasında, su kesintisi yapılacaktır.” denildi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa