18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

İKİ İLDEN ACI HABERLER

Hakkari ve Van'da 4 şehit...

İki ilden acı haberler

02 Eylül 2016 Cuma 10:56

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde hava destekli sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Van’ın Çaldıran'da çıkan çatışmada ise 3 korucu şehit oldu.
 
Hakkari merkeze bağlı Oğul, Şine Dağı ve Çukurca İlçesine bağlı Kazan Vadisinde terör örgütü PKK’ya yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.
 
Çukurca’nın Uzundere, Perinçek, Seni Tepe, Kala Tepe ve Dağbaşı bölgelerinde gece yoğunlaşan operasyonda teröristlerle yer yer sıcak temas sağlandı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle bir asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
 
Van’ın Çaldıran İlçesi'nde Tendürek Dağı bölgesinde çıkan çatışmalarda da şehit sayısı 4’ e yükseldi. Dün bir uzman çavuş ile bir köy korucusunun şehit olduğu bölgede akşam saatlerinde 2 köy korucusu daha şehit oldu.
 
YARALI SAYISI 18
 
Van’ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi arasında bulunan Tendürek Dağı bölgesindeki çatışmalarda asker ve köy korucusu olmak üzere toplam 18 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi. Yaralı asker ve korucular, çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, bölgede hava destekli olarak başlmatılan operasyonlar sürüyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem