27 Mart 2026
  • Bursa10°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

İKİ BELEDİYEYE OPERASYON! BAŞKAN DAHİL ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Türkiye, güne iki ayrı belediyeye düzenlenen operasyonlarla başladı. Marmaris Belediyesi'nde 13 kişi gözaltına alınırken, Uşak Belediyesi'nde ise Başkanı Özkan Yalım da dahil 11 kişi gözaltına alındı.

İki belediyeye operasyon! Başkan dahil çok sayıda gözaltı var

27 Mart 2026 Cuma 09:48

Marmaris Belediyesi'ne gece yarısı polis baskını

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gece yarısı hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü öğrenilen bir soruşturma kapsamında gece yarısı Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Marmaris Belediyesi'ne baskın düzenledi.

Gece yarısı başlayan operasyon çerçevesinde çok sayıda polis ekibi tarafından belediye binasına baskın düzenlendi. Operasyon çerçevesinde bazı belediye çalışanları ikametlerinden alınarak belediyeye getirilirken, önceki dönem belediyede görev yapan bazı yetkililerin de belediyeye getirildiği öğrenildi.

Belediye binasına çok sayıda polis ekibi girerken, çevrede de polis ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı görüldü. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğunlukta olduğu operasyon gece yarısı başlarken, belediye ve çevresinde hareketli dakikalar devam ediyor.

Uşak Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: Başkan da dahil 11 gözaltı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında şahıs ve firmalardan rüşvet aldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Uşak, Ankara ve Kocaeli illerinde düzenlenen operasyonda, 11 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem