31 Mayıs 2025
  • Bursa14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

İDO VE BUDO'DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri, Marmara Denizi’ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Bursa’nın Mudanya ilçesinden İstanbul’un Yenikapı, Kadıköy ve Kabataş ilçelerine deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Marmara Denizi’ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

Öğle saatlerinde başlayan olumsuz hava koşulları dolayısıyla İDO, saat 15.00’daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferi ile 15.15’teki Kumla-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy seferi ile saat 17.00’daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferlerini iptal etti. BUDO ise, Mudanya- Kabataş arasındaki denizotobüsü seferlerini ise saat 14.30’dan bu yana karşılıklı olarak yapamıyor.

Yetkililer, hava koşullarının normale dönmesiyle seferlerin yeniden başlayacağını bildirdi. İDO’nun, Mudanya (Güzelyalı)-Yenikapı arasında yaptığı hızlı feribot seferlerinde ise herhangi bir iptal bulunmuyor

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa

Yükleniyor...