21 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

"HERKES SANDIK BAŞINA"

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'dan çağrı...

"Herkes sandık başına"

14 Nisan 2017 Cuma 12:05

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın 16 Nisan'da tüm seçmenlerin sandık başına giderek Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için "Hayır" oyu kullanmasını istedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin omuz omuza verilen İstiklal Savaşı ile kurulduğunu anımsatan Aydın, halkın rejim değişikliğiyle amaçlanan dikta yönetimine asla izin vermeyeceğini kaydetti.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın yaptığı yazılı açıklamayla tüm seçmenleri sandık başına gitmeye davet etti.  16 Nisan'da yapılacak referandumun normal bir seçim olmadığını vurgulayan Aydın, Türkiye'nin geriye dönüşü mümkün olmayan bir yola sürüklenmemesi için herkesin sandık başına giderek "Hayır" oyu kullanmasını istedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm Anadolu halkının mücadelesi sonucuyla kurulduğunu anımsatan Aydın Türk Halkı'nın kendi eliyle kurduğu Cumhuriyeti'nin kimseye teslim etmeyeceğini kaydetti. 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın şunları belirtti:

"Türkiye Cumhuriyeti Anadolu'da yaşayan herkesin omuz omuza verdiği İstiklal Savaşıyla kuruldu. Türk Halı bunun kıymetini iyi bilmektedir. Bu Cumhuriyet tek bir kişiye teslim edilemez, edilmemeli. Ben halkımızın Cumhuriyeti'ne, devletine sahip çıkacağına inanıyorum. Kimsenin allı pullu cümlelerine kanarak dikta yönetimine izin vermeyecektir. 16 Nisan'da tüm yurttaşlarımız sandık başına giderek, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için Hayır oyu kullanacaktır. 16 Nisan'da aklı-selim kazanacaktır. Kraliyet düşü, padişahlık düşü kuranlar ne kadar yanıldıklarını anlayacaktır. Geleceğimiz için tüm seçmen sandık başına gitmelidir. Çünkü tek bir oy bile geleceğimiz, topraklarımız, devletimiz, çocuklarımız için değerli ve önemledir. Bunun için tüm halkımızı "Hayır", "Hayır", Hayır" demeye davet ediyorum."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa