01 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

HERKES BU FENOMENİ KONUŞUYOR

Rengi yüzünden kimse inanmıyordu...

Herkes bu fenomeni konuşuyor

15 Ocak 2019 Salı 15:33

Yasmine Mansur ya da Instagram'daki adıyla Yasmine Chanel, ülkesi İrlandada popüler oldu, şimdi ise ünü tüm dünyaya yayıldı. Ancak Yasmine "bu popülerliğim sanıldığı kadar kolay olmadı" diyor.

Ülkesi dışına çıkan Mansur, bu popülerliğin o kadar kolay gelmediğini, ten rengi sebebiyle farklı sözlere maruz kaldığını da belirtiyor.

Yasmine, "Babam Tunuslu annem ise İrlandalı. İnsanlar ben konuşana kadar benim İrlandalı olduğumu düşünmüyordu" diyerek o zamanlar yaşadıklarını anlatıyor.

 Şimdilerde Snoop Dogg gibi pek çok ünlü ismi tanıyan ve eğlenen Yasmine kariyerine moda ve makyaj hesabıyla başlasa da ilk başlarda uzun süre işsiz kaldığını, hayatının bu şekilde değişmesini tahmin etmediğini söylüyor.

 Takipçilerinin artması üzerine de bu işi mesleğe dönüştürebileceğini fark eden Yasmine, "Zamanla paylaşımların dikkat çekmeye ve büyük markalar tarafından fark edilmeye başlandım ve bir anda olaylar değişti" diyerek de nasıl popüler olduğunu anlatıyor. 

Şimdilerde 409 bin takipçisi bulunan ünlü fenomen, popülerliği sayesinde çoğu zaman alışveriş yapmaya bile ihtiyaç duymuyor, sponsorlar tarafından giydiriliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin