10 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ!

Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz, "bizim için her puan çok önemli." dedi...

Her puan çok önemli!

23 Ocak 2018 Salı 17:09

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Batıkent Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son iki maçta 4 puan topladıklarını hatırlattı.

Ligde 18 puanla 14. sırada yer alan başkent ekibinin teknik direktörü, 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maça iyi konsantrasyon sağlamaları gerektiğine işaret etti.

Buz, karşılaşmaya iyi hazırlanacaklarını vurgulayarak şöyle devam etti:

"Önümüzde zorlu bir deplasman var. Galatasaray maçına iyi konsantrasyon sağlayıp çok iyi bir şekilde cevap vermek istiyoruz. Bizim için her puan çok önemli. Galatasaray favori görünebilir ama futbolda oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz, kaybedilmez. Çok iyi bir şekilde hazırlanıp mücadelemizi vereceğiz."

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Buz, "Tortol Lumanza, Ceyhun Gülselam ve Yalçın Ayhan'ı transfer ettik. Muhammed Bayır ve Mehmet Güven de tekrar aramıza döndü. Ceyhun'un bir sakatlığı var. Bu hafta kadroya alabiliriz ama net değil. Önümüzdeki hafta kesinlikle olacaktır. Forvete oyuncu almak istiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var, çalışmalar sürüyor." ifadelerini kullandı.

Regattin: 

Dışarıda kazanmaya başlamalıyız

Osmanlıspor'un Faslı futbolcusu Adrien Regattin ise Galatasaray maçının zorlu geçeceğini ama istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor