17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAYALETLİ EVİ KİRAYA VERİYOR!

Genç şarkıcı eski kız arkadaşıyla birlikte yaşadığı evi kiraya veriyor. Bu evin ilginç yanı ise "hayaletli" olarak bilinmesi.

Hayaletli evi kiraya veriyor!

21 Temmuz 2018 Cumartesi 17:01

One Direction grubuyla şöhret basamaklarını tırmandıktan sonra kariyerine solo olarak devam eden Liam Payne "hayaletli" evini kiraya veriyor. Bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cheryl Cole ile birlikte yaşadığı bu ev için aylık 60 bin dolar kira istiyor. Payne, Los Angeles'ta bulunan bu evi daha önce satmaya karar verdi. Ancak. 13.9 milyonluk eve alıcı çıkmayınca bu kez de elinde tutup kiraya vermeyi düşündü. 

2015 yılında 10 milyon dolara satın aldığı bu evde Payne, eski sevgilisi Cheryl Cole, oğulları Bear'a hamileyken yaşamışlardı.Liam Payne daha önce evde hayalet olduğunu da ileri sürmüştü. Payne, geçen yılın ekim ayında evlerinde açıklanamayan bazı olaylar olduğunu anlatmıştı. Payne, o dönemde hamile olan sevgilisi Cole'un yatak odasında yanında yatamadığını anlatarak "Gecenin ilerleyen saatlerinde yanıp sönen ışıklar görüyorduk. Evde bazı açıklanamayan olaylar meydana geliyordu. Bazen musluklar kendi kendine açılıp kapanıyordu" demişti.

Payne, yatak odasında uyuyamadıkları için sinema odasında yattıklarını da sözlerine eklemişti.Genç şarkıcı, annesi sokakta yürürken yanına yaklaşan yabancı bir kadının "oğlunun evinde, eski sahibinin hayaleti var" dediğini de anlatmıştı.Bu ayın ilk yarısında ayrıldıklarını açıklayan çiftin bir süre yaşadığı bu ev Malibu ile Calabasas arasındaki Monte Nido bölgesinde yer alıyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya