14 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

HANGİ ÖPÜŞME DAHA GÜZEL VE ROMANTİK

Konsey, hangi öpüşmenin daha etkileyici olduğunu tartıştı.

Hangi öpüşme daha güzel ve romantik

11 Nisan 2016 Pazartesi 10:07

Ekranların iki sevilen dizisi “Kiralık Aşk ve “Hayat Şarkısı”nın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümlerine öpüşme sahneleri damga vurdu. Konsey hangi öpüşmenin daha etkileyici ve romantik olduğunu tartıştı. 

Onur BAŞTÜRK

Kiralık Aşk’taki kötü bir sevişme sahnesiydi. Bizimle dalga geçiyorlar. Ya tam yap ya da hiç yapma... Türk dizi sektörü bence bayağı depresyonda. Bu depresyon sevişme sahnelerine dahi yansıyor. Kabız sahneler! Hayat Şarkısı’ndaki de değil. İkisinden de etkilenmedim. Türk dizilerindeki öpüşmeler çok amatör.

Ömür GEDİK

Devamı internette denilince çok acayip şeyler var sandım. Pek de farklı bir şey yok internette. Haber olsun istenmiş ama sonuç etkisiz. Kiralık Aşk’taki öpüşme sahnesini de, Hayat Şarkısı’ndaki öpüşmeyi de sevmedim... Rol icabı öpüşen insanları izlemeyi sevmiyorum.

Melike KARAKARTAL

İnternette yayınlanan sahnelerin TV’de gösterilmesine imkan yok... Bundan sonra dizilerden kesilen bölümleri internette vermek gibi bir sistem oluşabilir mi? Belki... Sigarayı sansürleyip üzerine çiçek kondurmuş insanlarız, bizde her problemin çözümü bulunur. Bana Kiralık Aşk’taki sahne biraz zorlama göründü... Hayat Şarkısı’nda biraz daha sürprizli ve romantikler.

Cengiz SEMERCİOĞLU

Bizim dizilerde öpüşme sahnesi çeken yönetmenler de oyuncular da kumda oynayan çocuklar gibi... Ne yazık ki hepimizin kafası muhafazakar artık. Öpüşen oyuncunun kafasında da, çeken yönetmenin kafasında da ‘acaba ne derler’ sorusu var. Sorularla yatağa girince de böyle çıkamıyorsun işte...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin