19 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

GÜVENLİK GÜÇLERİ TERÖRİSTLERİ ORADA KISTIRDI...

Tunceli-Erzincan yolunda hareketli dakikalar 7 terörist öldürüldü...

Güvenlik güçleri teröristleri orada kıstırdı...

27 Mart 2018 Salı 11:30

Tunceli-Erzincan karayolu, bölgede yürütülen terör operasyonunda çıkan çatışmadan dolayı bir süre trafiğe kapatıldı. Çıkan çatışma sonucu 7 teröristin öldüğü bildirildi.
 
Tunceli-Erzincan yolunda hareketli dakikalar 7 terörist öldürüldü...
 
Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda öldürülen terörist sayısı 7 oldu. Öte yandan sabah saatlerinde kapanan Tunceli-Pülümür- Erzincan karayolu da ulaşıma açıldı.
 
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, "27.03.2018 Tarihinde Pülümür Kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızın yapmış olduğu operasyonda, boynunda haç işareti olan Tunceli-Ovacık 1988 doğumlu, Turuncu listede kaydı olan Sözde Nazımiye Gücü Sorumlusu Mahir Kod-Cihan Kıt adlı PKK’lı Teröristle birlikte toplam 7 terörist çıkan çatışmada silahları ve mühimmatları ile birlikte (2 adet M16 piyade tüfeği, 4 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 (bir) RPG 7 Roketatar, 1 (bir) sırt telsizi ve çok miktarda yaşamsal malzeme) ölü olarak ele geçirilmiştir." denildi.
 
Valilik, terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü aktardı.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem