16 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

GÜMTOB'DA BECEREN GÜVEN TAZELEDİ

Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

GÜMTOB'da Beceren güven tazeledi

08 Kasım 2016 Salı 20:38

​Kısa adı GÜMTOB olan Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 7 Kasım'da Bursa’da Adranos Hotel’de yapıldı. Gerçekleştirilen genel Kurul’da Mehmet Haluk Beceren güven tazeledi.
 
Genel Kurul Toplantısında ,GÜMTOB’un eski Başkanları Ferruh Ulukardeşler ,Işık Uğurtuğ, Suphi Dilmen ve Mehmet Haluk Beceren bir araya geldi.
 
Genel Kurul açılış konuşmasında, 2013 yılında yapılan Genel Kurul Toplantısının ardından, göreve seçilen yönetim kurulunun ilk toplantısında görev dağılımını yaparak çalışmalarına başladığını belirten Başkan Mehmet Haluk Beceren; sözlerine şöyle devam etti.
“Yönetim olarak, konaklama ve yeme-içme sektörünün gücünü artırmayı hedefledik.Sektörümüz adına yapmış olduğumuz çalışmalarımızda, birlik üyelerimizin destek ve katkıları her zaman için bizlere güç verdi.
 
En büyük hedefimiz; bölge turizm sorunlarımıza acil olarak çözüm üretebilmek ve Ülke turizm pastasından daha fazla pay alabilmek oldu. Bu doğrultuda; gerek Bakanlıklar nezdinde gerekse TÜROFED nezdinde ve ilgili kurumlarla çalışmalar yaparak sorunlara çözüm üretmeye çalıştık."
 
Yapılan seçimde oyların tamamını alarak seçilen Yönetim Kurulu Listesi aşağıdaki isimlerden oluştu.
 
 
 
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem