18 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda...

Gözyaşları arasında toprağa verildi

11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:32

Mardin'in merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Jandarma Karakol Komutanlığı'na teröristler tarafından bomba yüklü kamyonetle saldırı sonrası şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın'ın cenazesi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'in Sultan Şeyhmus beldesi Cevizli Köyü Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan terör saldırısında şehit olan Jandarma Astsubay Adem Algın naaşı önceki gün Mardin'de yapılan törenin ardından askeri uçakla Ankara ve oradan da Adana'ya getirildi. Sabah Adana Askeri Hastanesi'nden alınan şehidin naaşı törenin yapılacağı Sabancı Merkez Cami'ye getirildi.

Camiye gelen şehit astsubayın babası Selam, annesi Gülay Algın ile kardeşleri Ebru ve Samet gözyaşlarını tutamadı. Boynuna Türk bayrağı asan Samet Algın, ağabeyinin naaşına sarılıp ağladı. Şehit astsubayın nişanlısı Bahar Arslan da dualar okudu.

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın'ın naaşı törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Şehit Algın'ın cenaze törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem