19 Nisan 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

GİRİŞİM BAŞVURULARI BAŞLADI

Bayer G4A girişim hızlandırma programı’nın yeni dönem başvuruları başladı...

Girişim başvuruları başladı

13 Mart 2023 Pazartesi 11:13

Yaşam Bilimleri” şirketi Bayer’in çeşitli ülkelerdeki girişim ekosistemlerini desteklemek amacıyla yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın Türkiye ayağının altıncı dönem başvuruları başladı. İlk 5 yılda Türkiye’den toplam 32 girişimi destekleyen programa; sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimciler başvurabiliyor. 9 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek başvurular g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden yapılabiliyor. 

Programla ilgili tüm duyurular Bayer’in sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube) takip edilebiliyor. Ayrıca dileyen girişimciler 21 Mart Salı ve 5 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek Online Buluşma (Meetup) etkinliklerine katılarak Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilecek ve sorularını yöneltebilecek. 

Başvuruların tamamlanmasının ardından Bayer yöneticilerinin ve mentorlarının dahil olduğu özel bir jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda programa bu yıl seçilecek girişimler belirlenecek. Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na seçilen tüm girişimciler 100 gün boyunca online eğitim, mentorluk, iletişim ağını genişletme, ürün geliştirme ve iş birliği imkânlarından yararlanabilecek. Ayrıca, girişimler arasından üçüne 200 biner TL hibe desteği verilecek. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji