17 Haziran 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara15°C

GEMLİK'TE FIRIN DENETİMLERİ SIKLAŞTI

Bursa'nın Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında pide üretimi yapan iş yerlerinde denetimleri artırdı.

Gemlik'te fırın denetimleri sıklaştı

13 Haziran 2016 Pazartesi 12:01

Bursa'nın Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında pide üretimi yapan iş yerlerinde denetimleri artırdı.

Zabıta ekipleri, denetimlerinde ekmek ve pide gramajları ile genel temizlik konularında uygunluk aradı. Ekipler tarafından yapılan denetimlerde fırınların büyük bir çoğunluğunun kurallara tam anlamıyla uyduğu gözlendi. Bazı iş yerlerine eksikliklerin giderilmesi ve hijyen konusunda daha titiz çalışılması açısından uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerin sıkı bir şekilde Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Erol Bütün, halkın sağlığının öncelikli olduğunu söyleyerek, "Ramazan ayı nedeniyle fırınlarda ekmek yerine pide yapımı tercih edilmeye başlandı. Zabıta ekiplerimiz de belli aralıklarla gerçekleştirdikleri denetimlerini Ramazan ayında daha titizlikle devam ettiriyor. Satışı yapılan ekmek ve pidelerin sağlıklı şartlarda üretilip üretilmediği ve standartlara uygunluğu açısından kontrolleri ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa