19 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

GALATASARAY'I ŞAŞIRTAN TEKLİF

Transfer çalışmaları hızlandı

Galatasaray'ı şaşırtan teklif

17 Kasım 2018 Cumartesi 16:20

Süper Lig'de devre arası yaklaşırken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ocak ayı transfer çalışmaları da hızlandı. Gündemde çok sayıda isim bulunuyor. Üç büyüklerden ayrılması beklenen futbolcular da az değil. İşte son dakika transfer iddiaları...

Al Hilal'in Galatasaray'a Maicon için en fazla 5 milyon euro verebileceğini ilettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, bu sezon Manchester City'de fazla forma şansı bulamayan Zinchenko için devre arasında harekete geçebilir. Sarı-Lacivertliler bu sezon İngiliz ekibinde sadece 4 maçta forma giyebilen Ukraynalı oyuncu için devre arasında kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’de önce Galatasaray’a önerilen Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki oyuncusu Diego Reyes'e, teknik direktör Fatih Terim onay vermedi. Menajerler bunun üzerine Damien Comolli ile masaya oturup anlaştı.

Flamengo yine sahnede

Flamengo'nun Ryan Babel için yeniden devreye girdiği iddia edildi.

Wagner teklif edildi

Forvet arayışlarına devam eden Galatasaray’a Bayern Münih’te oynayan Sandro Wagner teklif edildi. Bayern Münih’ten yıllık 3,2 milyon euro alan Sandro Wagner’in 6 ay için 1,5 milyon euro’ya imza atacağı belirtilirken, deneyimli teknik adam Fatih Terim’in de yıldız golcüye sıcak baktığı ifade edildi. Kiralama konusunda Bayern Münih’in herhangi bir zorluk çıkarmayacağı bildirilirken Wagner’in geçtiğimiz sezon da Münih’te fazla forma giyememesi oyuncuyu Galatasaray’a yaklaştırıyor.

Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'in için çok gizli bir çalışma yürüttüğü iddia edildi. Comolli'nin, yakın dost olduğu yıldız futbolcunun menajeri Patrick Mendy ile bu konuyu son günlerde sürekli görüştüğü ve önemli mesafe kat ettiği belirlendi. Comolli'nin kadro dışı olan Aatıf ya da Dirar'ı bu transfer için takasta kullanmak istediği de sızan bilgiler arasında.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor