20 Eylül 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C

GALATASARAY'DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Galatasaray'da Bursaspor maçı hazırlıkları başladı

27 Nisan 2016 Çarşamba 15:59

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri gerçekleştirildi. Daha sonra teknik pas çalışması yapan futbolcular, devam eden bölümde iki gruba ayrılarak topa sahip olma çalışması üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.

Sakatlığı geçen Jason Denayer, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Aurelien Chedjou ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte yer aldıktan sonra bireysel çalıştı.

Sakatlığı süren Wesley Sneijder ise kendisine hazırlanan özel program dahilinde bir çalışma yaparak günü tamamlarken, Bilal Kısa ve Semih Kaya, özel bir rejenerasyon çalışması programı dahilinde çalıştı.

Öte yandan antrenman öncesinde performans antrenörü Stefano Marrone'nin doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Sarı kırmızılılar cumartesi günü yapılacak Bursaspor karşılaşması için yarın sabah bir çalışma daha yaptıktan sonra, saat 15.30'da deniz yoluyla Bursa'ya hareket ederek kampa girecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor