19 Mayıs 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

FENERBAHÇE'DE KUPA MESAİSİ BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile karşılaşacak

Fenerbahçe'de kupa mesaisi başladı

21 Mayıs 2016 Cumartesi 15:08

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15'te Antalya Stadyumu'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimine saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla antrenman tamamlandı. Robin van Persie ve Simon Kjaer ile ağrıları bulunan Mehmet Topuz, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ise antrenmanda yer almazken, Uygar Mert Zeybek de tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mayıs Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı öncesi EURO 2016 geniş aday kadrosunda yer alan oyuncular Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk ise antrenmanda yer almadı.

Sarı lacivertliler, Galatasaray maçının hazırlıklarını 22 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor