15 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

FAST FOOD ZİNCİRİNDE ÖLÜ ÖRÜMCEK REZALETİ!

Türkiye’de de şubesi bulunan fast food zincirinde ölü örümcek rezaleti...

Fast food zincirinde ölü örümcek rezaleti!

05 Nisan 2018 Perşembe 15:12

Türkiye'de de şubesi bulunan fast food zincirinden tavuklu sandviç alan bir kadın ilk ısırığını aldıktan sonra hayatının şokunu yaşadı. Genç kadın sandviçin içinde dev boyutlarda bir örümcek bulduğunu Facebook üzerinden paylaştı.

Dünya’nın en popüler fast food zincirlerinden biri uluslararası kamuoyunun gündeminde… Türkiye’de de şubesi bulunan fast food zincirinin İskoçya’nın Edinburgh kentindeki bir şubesine giden Ciara Harvie isimli kadın tavuklu burger siparişi verdi. Özel aracıyla, araçlara hizmet veren bölümden yemeğini satın alan Ciara Harvie, yaklaşık 3 pound ödediği sandviçi heyecanla paketinden çıkardı.

İlk ısırığını aldıktan sonra yemeğe bakan Ciara hayatının şokunu yaşadı. Longniddry’de yaşayan 20 yaşındaki Ciara, ekmek ve marulun arasında garip bir cisim gördü. Dikkatlice bakan genç kadın marulun içindeki şeyin örümcek olduğunu fark edince panik oldu. Sandviçin fotoğraflarını uzaktan ve yakından çeken Ciara mağazayı şikayet etti. Fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Ciara’ya fast food zinciri telafi için bir sandviç daha vermek istediklerini söyledi.

Ciara, “Gittiğim lokantadaki sandviçin içinden ölü bir örümcek çıktı. Geri götürdüm fakat özür dilemediler. Bir daha oraya gitmeyeceğim” dedi. Genç kadının sosyal medya paylaşımı 2000 kişiye ulaşırken fast food zincirinin sözcüsü konuyla ilgili, “Müşterimizin böyle bir deneyim yaşadığını duyduğumuz için çok üzgünüz. Biz kendisiyle konuştuk ve özür diledik. Kendisine telafi yemek önerdik fakat bu teklifimiz reddedildi” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya