11 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

ERDOĞAN'DAN MEHMET GÖRMEZ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Görmez ile ilgili konuştu

Erdoğan'dan Mehmet Görmez açıklaması

25 Temmuz 2017 Salı 00:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden alındığı iddilarını yanıtladı. Erdoğan,"Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil fakat geleceğe yönelik Sayın Başkanın bu noktada farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu." dedi
 
Körfez gezisinden sonra yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Körfez turunun faydalı geçtiğini belirten Erdoğan, "Ülke olarak Katar'ın egemenlik haklarının korunması, gözetilmesi gerektiğinin altının bir kez daha çizmek istiyorum. Kral Salman'a krizin çözümünde kendisinden büyük beklentilerimiz olduğunu ifade ettim." diye konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden alındığı" iddiaları için ise şunları söyledi:
 
"Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil fakat geleceğe yönelik Sayın Başkanın bu noktada farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu. Bu da tabii Sayın Başbakan ile görüşmek, değerlendirmek suretiyle verilecek bir karardır ama henüz Sayın Başkan görevinin başındadır. Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir."
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem