04 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

ERDOĞAN’DAN 128 MİLYAR DOLAR AÇIKLAMASI

128 milyar dolar tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’dan 128 milyar dolar açıklaması

21 Nisan 2021 Çarşamba 12:30

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, muhalefet partilerinin gündeme taşıdığı 128 milyar dolar tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, başta kabine değişikliği ve corona virüsü salgını olmak üzere ülke gündemindeki başlıkları değerlendiriyor. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Dün gece bir bakanlığımızı ikiye böldük. Üç yeni bakan ataması yaptık. Zehra Zümrüt Selçuk ve Ruhsar Pekcan’a teşekkür ediyorum. Kabinemizde birlikte mesai yürüteceğimiz Derya Yanık’a, Prof. Dr. Vedat Bilgin’e, Mehmet Muş’a başarılar diliyorum. Artık tüm teşkilatlarımızla 2023’e odaklanmamız gereken bir döneme girdik.

(CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’a ‘Menderes’ yanıtı) – Şimdi de çıkmış bir ahlaksız bir edepsiz, benim akıbetimin de Menderes gibi olacağını söylüyor. Be ahlaksız, be edepsiz. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık.

(Muhalefet partilerine 128 milyar dolar yanıtı) – Ortada gerçekten 128 milyar doların akıbetini anlama arayışı olmadığı için söylenen sözlerde doğru olan hiçbir şey yoktur. Ne rakam doğru, ne rakama yüklenen anlam doğru ne bu rakam üzerinde yürütülen kampanya doğru. Baştan sona yalan ve cehalet dolu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem