17 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

ERDOĞAN PATLAMANIN OLDUĞU YERDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısının gerçekleştiği yerde inceleme yaptı.

Erdoğan patlamanın olduğu yerde

02 Temmuz 2016 Cumartesi 21:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısının gerçekleştiği yerde inceleme yaptı. Erdoğan, ölen personellerin fotoğraflarının bulunduğu alanda dua etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda bombalı saldırıda 45 kişinin hayatını kaybettiği yere geldi. Erdoğan'a İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı eşlik etti.

Havalimanına giriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gören vatandaşlar, uzun süre alkışladı. Patlamada hayatını kaybeden personellerin fotoğraflarının bulunduğu yere gelen Erdoğan, burada ellerini açarak dua etti. Daha sonra Erdoğan, patlamanın gerçekleştiği alana gelerek, burada yetkililerden bilgi aldı. Patlamanın etkisiyle yerde ve tavanlarda oluşan hasar gösterildi.

Daha sonra vatandaşların yanına giden Erdoğan, burada çocuklara hediye dağıttı. Fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Cumhurbaşkanı, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem