17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

DOSABSİAD'DAN DÜNDAR'A ZİYARET

DOSABSİAD yönetimi Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

DOSABSİAD'dan Dündar'a ziyaret

30 Mayıs 2019 Perşembe 17:39

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

DOSABSİAD yönetimi, 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeniden Osmangazi Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa haber...

DOSABSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Dündar,  DOSABSİAD yönetimine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti. Yeni dönem projeleri hakkında bilgiler veren Dündar, Osmangazi Meydanı’nın bu dönemin önemli projelerinden birisi olduğunu, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Bursa'ya, ihtiyacı olan gerçek kent meydanını kazandırılacağını söyledi.

DOSABSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Dündar, yakın zamanda derneğe iade-i ziyarette bulunacağını dile getirdi.

DOSAB’ın, Osmangazi ilçesi sınırlarında yer alan tek OSB olduğuna dikkat çeken DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de “DOSAB, şehrimizdeki ve ülkemizdeki OSB’ler arasında ihracat alanında en güçlü olanların başında gelenlerden. Şartlar ne olursa olsun her zaman üretmeye, insanımıza, şehrimize, ülkemize fayda sağlamaya gayret ediyoruz. Aldığımız bayrağı daha yukarı çıkarmak istiyoruz. 4.5 milyar dolar ihracat yapıyoruz. Üretim ülkemizin çıkış yolu. Dışarıdan tehditleri yok etmek için birlikte hareket etmeliyiz Bugün de üçüncü kez başkanlık vazifesini üstlenmiş olmanızın ardından size bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz ve birlikte örnek işleye imza atabileceğimizi, her alanda işbirliğine açık olduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa