14 Mayıs 2024
  • Bursa7°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara5°C

DİCLE'DE PATLAMA

Polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi.

Dicle'de patlama

28 Haziran 2016 Salı 10:39

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Devlet Hastanesi binasının arkasında bulunan konutların olduğu bölgede polis aracının geçişi sırasında patlama oldu. Patlamada 2'si polis 8 kişi yaralandı.

Saat 10.00'da meydana gelen patlama sonrasında bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar, Dicle Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Patlamanın olduğu bölgede bulunan konutlardan 3'ü yandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yoğun güvenlik önlemi aldı. Patlamanın şiddeti sebebiyle çevrede bulunan binalarda ve iş yerlerinde hasar oluştu. Bazı iş yerlerinin camları kırıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği, Dicle'de polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında "İlimiz Dicle ilçesi, Ergani Caddesi, Hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir." denildi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem