01 Ekim 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

DEVLET BAHÇELİ: AYAĞINIZI DENK ALIN!

"MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem."

Devlet Bahçeli: Ayağınızı denk alın!

01 Ekim 2024 Salı 11:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin davasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem. Özgür Özel sana diyorum iddiaların aynı şahsın gibi çürüktür." dedi. Bahçeli, "Ayağınızı denk alın" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün kendisine hakkını helal etmediğini söyleyen Sinan Ateş'in annesine ise "Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın figüranı olmak hanımefendiye asla yakışmamaktır. Herkes haddini bilsin. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını da yolar koparırız" göndermesini yaptı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli şu ifadeleri kullandı: 

-Sahte ve sanal gündemlere kaptıracak yakamız yok. Sosyal medya suikastlerine boyun eğecek fıtrat bizde yoktur. Cumhur İttifakı'nı yaşatacağız.

YENİ ANAYASA

-Yeni anayasa ihtiyacının geniş bir mutabakat ikliminde ele alınacağını düşünüyorum. Sivil ve demokratik anayasayı milletimize kazandırmak yeni yüzyılın en büyük demokratik başarısı olacaktır. 

*Mevcut anayasayla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin doğası ve sistemsel mimarisi çelişmektedir. 

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ 

-Provokatör CHP Genel Başkanı'nın mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi tek kelimeyle yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa hepsi bir olmuş görülen cinayet davası münasebetiyle dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya kalkmışlardır. 

-MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem. Özgür Özel sana diyorum iddiaların aynı şahsın gibi çürüktür. Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın figüranı olmak hanımefendiye asla yakışmamaktır. Herkes haddini bilsin. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını da yolar koparırız. 

-Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaklardır. Camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.

-Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem