21 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C

DEMET'E 500 BİN LİRALIK JEST!

Demet Akalın’a 500 bin liralık jest

Demet'e 500 bin liralık jest!

28 Kasım 2016 Pazartesi 13:30

 
Karısı Demet Akalın'a yaptığı pahalı jestlerle dikkatleri üzerine çeken Okan Kurt, son yaptığıyla yine magazin gündemine oturdu.
 
Okan Kurt’tan, Demet Akalın’a 500 bin liralık jest
Evliliklerinde dört yılı geride bırakan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, magazin dünyasının da yakından takip ettiği örnek çiftler arasında yer alıyor. Birbirlerine olan aşklarını hemen her fırsatta gösteren, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla aşklarını cümle aleme ilan eden Demet Akalın ve Okan Kurt çifti arasında bir sevgi gösterisi daha yaşandı. Müzik kariyerinde 20. yılı yaşayan Demet Akalın’a eşi Okan Kurt’tan 500 bin liralık jest geldi.
 
BILBOARD PARALARI OKAN’DAN
Yeni albümü için çok daha büyük bir reklam kampanyası yürütmek isteyen Demet Akalın, müzik şirketinden İstanbul’un önemli noktalarına asılmak üzere devasa bilboardlar istemiş. Ancak bu işin maliyeti 500 bin lirayı bulunca, devreye Okan Kurt girmiş. Kurt daha önce de karısına aşkını göstermek için Sevgililer Günü’nde bir tırın üzerine ‘Seninle doğdum, seninle ölürüm, seni çok seviyorum karıcığım’ notunu düşmüştü. Okan Kurt ayrıca karısının son albümünden bir şarkıya çekilecek klibin masraflarını da üstleneceğini söylemişti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin