21 Mayıs 2024
  • Bursa26°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

DAYAKÇI HOCA HAKKINDA FLAŞ KARAR

Kuran Kursu'nda çocuğu terlikle dövmüştü

Dayakçı Hoca hakkında flaş karar

15 Ocak 2017 Pazar 16:22

Sakarya'da Kuran kursunda küçük yaştaki çocuğu terlikle döverken görüntülenen hoca 55 yaşındaki Şükrü Yılmaz tutuklandı.

Sakarya'nın Erenler İlçesi’nde, Kuran kursunda küçük yaştaki çocuğu terlikle döverken görüntüleri sosyal medyada yayınlanması üzerine gözaltına alınan 55 yaşındaki Şükrü Yılmaz ifadesinde, "Ders yapmadığı için dövdüm, hata ettim." dedi.

Mağdur çocuk A.P. (13) ise emniyetteki ifadesinde, Ş.Y'nin değişik tarihlerde derslerini veremediği için terlik ve bazen tokatla vücudunun çeşitli yerlerine vurmak suretiyle 10-15 kez kendisini dövdüğünü söyledi. A.P:, bu dayak olayını sınıftaki 8-10 öğrencinin de gördüğünü ve onların da dayak yediğini anlattı.

Erenler Çaybaşı Yatılı Kuran Kursu’nda görevli Yılmaz’ın bir çocuğu terlikle döverken çekilen görüntüler sosyal medyada yer aldı. Sınıfta köşeye sığınan küçük çocuk ağlarken, Yılmaz’ın peş peşe terlikle çocuğa vurması tepki çekti.

Sakarya Cumhuriyet Savcılığı görüntülerin sosyal medyada yer alması ardından çocuğu döven Şükrü Yılmaz, hem de konuyu kendilerine bildirmeyen müftülük görevlileri hakkında soruşturma başlattı.

Şükrü Yılmaz dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Şükrü Yılmaz, 'Küçük yaşta çocuğa darp, kasten yaralama, eziyet' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

dayak.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem