13 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

'CUMHURBAŞKANININ ZEVCESİ OLABİLİRİM'

Meryem Gündoğmuş, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zevcesi olabileceğini yazdı.

'Cumhurbaşkanının zevcesi olabilirim'

27 Aralık 2015 Pazar 12:07

Twitter'dan Meryem Gündoğmuş isimli kullanıcı, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zevcesi olabileceğini yazdı. Sahabelerin de Hz. Muhammed'e (sav) hanımlarını ikram ettiği iftirasını atan Gündoğmuş, sosyal medyadan büyük tepki aldı.

@meryemselimg adresini kullanan Meryem Gündoğmuş'un profil bilgilerinde şu ifadeler yer alıyor: "Sivas derneklerinde kadın kolları başkanı. Bsk YKÜ, Sancaktepe Belediyesi'nde çalışmakta. İletisim Akademisi TV spikerlik-sunuculuk öğrencisi."

Gündoğmuş, Twitter mesajında şu ifadelere yer verdi: "Reis-i Cumhurumuz dün bir genci köprüde intihardan kurtardı. Hz. Muhammed de olsa aynısını yapardı. Sen ne yüce insansın reisim. Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim. Sahabe hazretleri de cihat eden Peygamber efendimize zevcelerini ikram etmişlerdir."

Bu mesajı yoğun tepki çeken Gündoğmuş, eleştirilere Twitter üzerinden şu şekilde cevapladı: "Cahil cahil konuşacağınıza açın da biraz kitap okuyun. Sapkınlık olarak nitelediğiniz şey bir nezakettir. İkram diyorum ikram. Biraz araştırırsanız bir İslam devleti olan Osmanlı'da da ikram kültürünün varlığını göreceksiniz. Yanlış olsa padişahların haremi olmazdı."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem