17 Mayıs 2025
  • Bursa16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara24°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SARAY'DA TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Anıtkabir'de düzenlenen törenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutan sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda tebrikleri kabul etti. (Kaynak: tccb.gov.tr)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saray'da tebrikleri kabul etti

ANKARA (CİHAN)- 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Anıtkabir'de düzenlenen törenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutan sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda tebrikleri kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlilerle tek tek tokalaştı. Törende devlet erkânı ve yabancı misyon şeflerinin yanı sıra askerî personeli temsilen her rütbeden asker ile sivil personel de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebriklerini sundu.

Saray'daki törene muhalefet partilerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmadı. Ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim hükümetinde yer alan iki HDP'li Bakan Müslüm Doğan ve Ali Rıza Konca da Saray'daki törene gitmedi. İki bakan, sabah Anıtkabir'deki törene ise katılmışlardı. CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yerel

Yükleniyor...