18 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

CHP'DE İMZALAR TAMAM

CHP’de muhalifler gereken imzayı topladı...

CHP'de imzalar tamam

02 Ağustos 2018 Perşembe 16:37

CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle 16 Temmuz'da başlatılan imza toplama süreci tamamlandı. Gaye Usluer, olağanüstü kurultay için gereken imzaların toplandığını belirterek, "Noter tasdikli imza sayımız 630" diye konuştu.
 
Son dakika haberleri...
 
CHP Genel Merkezi’nde imzaları teslim etmeden önce bir açıklama yapan Gaye Usluer, “Bizim sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan beklentimiz imzaların takibini devam eden süre içerisinde olağanüstü kurultay sürecini bir an önce sayın Genel Başkanımız tarafından başlatılmasıdır. Sağduyunun, ortak aklın bizzat genel başkanımız tarafından oluşturulmasıdır. Biz Atatürk’ün kurduğu partiyi asla AKP’nin mahkemelerinde tartışılır duruma getirmeyeceğiz.” dedi.
 
Usluer şöyle devam etti:
 
“Bir düğümü hep birlikte düğüne çevirelim. Önümüzde yerel seçimler var. Yüzde 22,6’lık bir sonucumuz var. Yerel seçimlere hazırlanırken en büyük anket yakın zamandaki seçimlerdir. Bu puan bizim yerel seçimlere giderken anket sonucumuzdur. İsteğimiz kişilerin değişmesi değildir. İsteğimiz yeni bir yönetim anlayışının devreye girmesidir.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem