23 Aralık 2025
  • Bursa8°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

CENAZELER MORGLARA NAKLEDİLİYOR

Kimlik teşhisi yapılanların cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan morglara kaldırılıyor.

Cenazeler morglara naklediliyor

Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden kimlik teşhisi yapılanların cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndan diğer hastanelerin morglarına kaldırılıyor. Saldırıda ölenlerin kimlik belirleme ve teşhis işlemleri Adli Tıp Kurumu’nda devam ediyor.

Acılı aile ve yakınların Adli Tıp önündeki bekleyişi geceden bu yana sürüyor. Kimliği belirlenen bazılarının cenazeleri, Numune Eğitim Araştırma ve GATA hastanelerinin morglarına cenaze araçlarıyla nakledildi.

Sıhhiye Meydanı'nda, kimliklerin tespit çalışmalarının ardından cenazeler için toplu anma ve uğurlama töreni gerçekleştirilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem