20 Mayıs 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C

CAMİİ TENTESİ ÇÖKTÜ: 1 ÖLÜ 40 YARALI

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Camii tentesi çöktü: 1 ölü 40 yaralı

10 Ocak 2017 Salı 14:28

Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, çatı çöktü.
 

Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken açılır kapanır çatı çöktü. Kar altında kalan insanlar olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Bakırköy Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken açılır kapanır çatı çöktü. Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Valiliği, feci olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4'ü ağır 40 kişinin de yaralandığını ifade etti.
 
Ataköy 5. Kısım Camii avlusunda tente cenaze namazı kılanların üzerine çöktü. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, olayda 1 kişinin öldüğünü belirtirken 10’un üzerinde de yaralı olduğunu söyledi. Olay saat 13.45 sıralarında meydana geldi. Camide 2 kişinin cenaze namazı kılındı. Bir cenaze camiden çıkarıldıktan sonra yakınları ayrıldı. 2’nci cenazenin çıkarıldığı sırada avludaki üzerinde kar yığınları bulunan tenteler büyük bir gürültüyle çöktü. Cenaze yakınlarının bir kısmı kaçtı. Ancak bir kısmı tentelerin altında kaldı.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem