21 Mayıs 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

ÇAĞLA'DAN İDDİALI ANTRENMAN

Dünya sıralamasında 76. sıraya yükselmeyi başaran Çağla Büyükakçay, ,,,,

Çağla'dan iddialı antrenman

17 Haziran 2016 Cuma 14:04

Dünya sıralamasında 76. sıraya yükselmeyi başaran Çağla Büyükakçay, Wimbledon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Milli Tenisçi, son antrenmanını, Grand Slam şampiyonu Svetlana Kuznetsova ile yaptı.

İstanbul Cup'taki tarihi şampiyonluğuyla bir anda bütün gözlerin tenis sporunun üzerinde olmasını sağlayan Çağla Büyükakçay, Fransa Açık'taki performansıyla da alkış almıştı. Fransa'da ana tabloya kalıp, ana tabloda ilk kez maç kazanan Türk tenisçi olan Çağla Büyükakçay, Wimbledon öncesinde de hazırlıklarını sürdürüyor. Fransa Açık sonrasında dünya sıralamasında 77. sıraya yükselmeyi başaran genç sporcu, önceki gün açıklanan sıralama tablosunda 1 basamak daha çıkarak 76. sıraya oturdu.

Wimbledon'da da başarılı olmak için çalışmalarına devam eden Çağla'nın, dün yaptığı antrenmandaki partneri Svetlana Kuznetsova oldu. 2004 yılında Amerika Açık ve 2009 yılında da Fransa Açık'ı kazanarak, dünyanın en tenisçilerinden birisi olduğunu kanıtlayan Svetlana Kuznetsova, dün Çağla Büyükakçay ile antrenman yaptı. İki tenisçi, çalışmanın bitiminin ardından fotoğraf çektirdi.

İngiltere, Eastbourne'de hazırlıklarına devam eden Çağla Büyükakçay, bir yandan da Rio'ya gidebilmek için beklemede. Dünya sıralamasında 76. sıraya yükselmeyi başaran milli tenisçimizin, Brezilya'da düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'nda yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Çağla'dan iddialı antrenman

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor