17 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

BÜYÜKELÇİ'DEN VALİ KÜÇÜK'E ZİYARET

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Brüzga'yı kabul etti

Büyükelçi'den Vali Küçük'e ziyaret

24 Şubat 2017 Cuma 09:53

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Audrius Brüzga'yı Heykel Tarihi Valilik Hizmet Binasındaki Makamında ağırladı.
 
Bir dizi program dahilinde Bursa'ya gelen Büyükelçi Brüzga'yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Küçük: " Litvanya ve Türkiye gerek kültürel gerekse politik anlamda çok iyi ilişkiler kuran iki ülke. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkemize verdikleri desteğe müteşekkiriz. Umarım ilişkilerimizi iki ülke arasında var olan lokomotif iller vasıtasıyla daha da üst seviyelere taşıyacağız. Bursa, her alanda üstüne düşen misyonu layığı ile yerine getiren kadim bir şehir. Ben bu nazik ziyaretleri için Sayın Büyükelçi'ye ve beraberindeki heyete şükranlarımı sunuyorum." dedi.
 
Bursa'yı hızla gelişen ve gelişirken de tarihle bağlarını koparmayan muazzam bir şehir olarak nitelendiren Büyükelçi Brüzga'da: " Bu ziyaretim Bursa'ya 2.kez olacak. İlki daha çok şehri tanımak amaçlı olmuştu. Fakat şimdi Bursa'nın var olan ticari kabiliyetinden Litvanya olarak istifade etmek istiyoruz. 15 Temmuz darbe girişimde Türkiye'nin yanında destek olan ülkelerin başında Litvanya geliyordu. Umarım bu birlikteliğimiz artarak sürer." dedi. Büyükelçi Brüzga'ya Bursa ziyareti esnasında Litvanya Ankara Büyükelçiliği 2. Katibi Kristina Babiciene ve 3. Katib Dovile Elvan da eşlik etti.
 
3-014.jpg
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa