20 Haziran 2025
  • Bursa29°C
  • İstanbul29°C
  • Ankara28°C

BURSASPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINI BALIKESİR'DE OYNAYACAK

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursaspor'un kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği Artvin Hopaspor maçının stadının değiştiğini duyurdu.

Bursaspor şampiyonluk maçını Balıkesir'de oynayacak

09 Nisan 2025 Çarşamba 16:09

Bursaspor'un kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maç olan Artvin Hopaspor müsabakasının stadı değişti. Bursaspor Başkanı Enes Çelik beklenen haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Başkan Enes Çelik, karşılaşmanın Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

Çelik'in paylaşımı şöyle;

"Değerli Bursasporlular 13 Nisan Pazar günü oynayacağımız Artvin Hopaspor karşılaşması ev sahibi takımın bu sezon zorunlu olarak müsabakalarını oynadığı Arhavi İlçe Stadyumunun tadilata alınması sebebiyle ev sahibi takımın başvurusu ve talebi doğrultusunda İstanbul’a alınmak istenmiş fakat bu talep kabul görmeyince Balıkesir Atatürk Stadyumu için girişimde bulunulmuştur. Yapılan girişimler olumlu sonuçlanmış ve karşılaşma aynı gün ve aynı saatte Balıkesir Atatürk Stadyumu’na alınmıştır."


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursaspor

Yükleniyor...