21 Mayıs 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BURSA'NIN YENİ PAZARI...

BUTTİM 2. El Açık Oto Pazarı açıldı

Bursa'nın yeni pazarı...

25 Nisan 2017 Salı 19:10

BUTTİM 2. El Açık Oto Pazarı açıldı.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “İkinci El Oto Pazarı’nın açılışını yaptık. İlk gün olmasına rağmen talep güzeldi. Bursa’nın en büyük iş merkezi BUTTİM’i layık olduğu şekilde Bursa iş hayatının cazibe merkezi olması için yönetim kurulumuzla birlikte çalışıyoruz. BUTTİM, Bursa için önemli bir eksik olduğunu düşündüğümüz ikinci el oto pazarı için kolları sıvayarak hem ulaşım açısından elverişli hem de sahip olduğu fiziksel koşullar ile de konforlu olan alanın hem Bursa hem de Bursa dışından gelecek insanlar için ideal bir yer” dedi.

Her Pazar sabah 08:00 ile 18:00 saatleri arasında açık kalacak oto pazarında, aracını satmak isteyenlerin açılışa özel 10 TL ücret ödeyerek araçlarını sergileyebileceklerini belirten Tiryaki; yeşil çevresi, camisi, asfalt yolları, yiyecek içecek mekanları ile araç alıp satmak isteyenler için ideal bir ortam sunduklarını belirtti. Oto pazarından elde edilecek gelirin BUTTİM’in geliştirilmesi ve güzelleştirmesi için kaynak oluşturacağının altını çizen Tiryaki “Yönetim olarak BUTTİM’lilere mükemmel hizmet sunmanın gayesi içindeyiz” diye konuştu.

BUTTİM HAKKINDA

1996 yılında İstanbul Caddesi üzerinde kapılarını açan ve 20 yılı geride bırakan Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi, 2000’e yakın ofisin yanı sıra 3 farklı salonu ve 500 kişi kapasiteli kültür merkezi ile de dev bir iş kompleksi. BUTTİM; çarşı, plaza ve kültür merkezi olmak üzere 3 farklı bölümden oluşuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa