07 Mayıs 2025
  • Bursa29°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara17°C

BURSA'DA NAMAZ YASAĞI SKANDALI!

Kadın öğretmene namaz yasağı!

Bursa'da namaz yasağı skandalı!

14 Aralık 2017 Perşembe 19:17

BURSA Yıldırım'da eğitim veren Belediye 100.Yıl Anaokulu'nda 'namaz yasağı' skandalı yaşandı. Okul müdürü, istemediği sendikaya üye olan kadın öğretmene namaz yasağı koydu!
 
Bursa haber...
 
Olaybursa.com'un ulaştığı bilgilere göre, bugün Türk Eğitim Sendikasına üye olan Belediye 100.Yıl Anaokulu öğretmenlerinden A.A üyeliğinin hemen ardından okul müdürü E.E tarafından odasına çağrıldı.
 
İddiaya göre okul Müdürü E.E. öğretmene; "Ben size Eğitim-Bir Sendikasına üye olun dedim. Diğer öğretmenler bu isteğimi hemen kabul etti. Sizin kabul etmeniz için İl Temsilcisini bile ayağınıza getirdim. Siz ise gidip Türk Eğitim sendikasına üye oldunuz. Artık bundan sonra öğlen ve ikindi namazlarınızı burada kılmayacaksınız. Sizin göreviniz kesintisiz eğitim vermek. Okulda geçirdiğiniz zaman içerisinde çocukların başından ayrılmayacaksınız." dedi.
 
 
Bugüne kadar okul saatine denk gelen öğlen ve ikindi namazlarını okulda kılan öğretmen, yaşadığı şok yasak karşısında gözyaşlarına boğuldu. Kadın öğretmen, Müdürün odasından çıktıntan sonra başından geçenleri Türk Eğitim Sendikası Yıldırım temsilcisi Fatih Gümüş'e anlattı.
 
Sosyal medya üzerinden konuyu gündeme taşıyan Gümüş ise yaşananların kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Kadın öğretmenin tüm şantaj ve baskılara karşı Türk Eğitim Sendikasına üye olduğunu dile getiren Gümüş, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
  • Atmaca22 Aralık 2017 17:08

    Yorumları hayret ederek okudum.Olayı bilmeden bir çok insan balıklama atlamış.Olay tamamen yalan ve iftiradır.Adı geçen okulda isteyen istediği zaman namazını kılmaktadır.Bireysel çıkar yada bir başkasını karalama adına böyle iftira atılmaz yahu.Ayıptır,yazıktır,günahtır.

    Beğendim (0)Beğenmedim (0)Yanıtla
  • Atmaca22 Aralık 2017 17:05

    Yorumları ibretle okudum.Olay tamamen yalan ve iftiradır.Ayrıca o okulda tüm vakitler de isteyen namazını kılmaktadır.Bireysel çıkar ve bir başkasını karalama adına yapılan bir iftiradır.Maalesef herkes balıklama atlıyor.

    Beğendim (0)Beğenmedim (0)Yanıtla
  • Ahmet17 Aralık 2017 10:43

    Bu sendikanın yaptıkları bini aştı ama hâlâ çıkar için ya da korkudan duranlara ne demeli.

    Beğendim (1)Beğenmedim (0)Yanıtla
  • namık17 Aralık 2017 03:54

    bu hain müdürler eğitim bir sen denen 2. paralel yapılanmaya yalakalık yapınca müslüman mı oluyor şimdi?

    Beğendim (1)Beğenmedim (0)Yanıtla
  • Zeki16 Aralık 2017 11:18

    Bazı kendini bilmez yorumcular mesai saatinden bahsetmiş. Benim sendikansan olan kılabilir diyor adam. Farklı sendikadakine kılamazsın diyor. Yanı ağababalarına yaranmak istiyor. Mesaiden bahsedenlerin özrü kabahatinden büyük anlayacağınız.

    Beğendim (0)Beğenmedim (0)Yanıtla
  • Daha fazlasını göster
Bursa Manşet

Yükleniyor...