27 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

BURSA'DA MUTLUYUZ FİLMİNE YOĞUN İLGİ

Mutluyuz filminin oyuncuları ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de izleyicisiyle buluştu...

Bursa'da Mutluyuz filmine yoğun ilgi

02 Ocak 2024 Salı 11:00

İbrahim Büyükak’ın yönettiği ve oynadığı, başrolünü Yasemin Sakallıoğlu ve Başak Parlak’ın paylaştığı komedi filmi “Muyluyuz” için Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de özel gösterim gerçekleştirildi. Etkinlikte filmin sevilen oyuncuları İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu izleyiciler ile buluştu.

Bursa haber...      

Birbirinden başarılı kadrosuyla seyircinin karşısına çıkan ve aile komedisi olan film izleyenlerden tam not aldı.  30 Aralık Cumartesi günü önce Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer -1 etkinlik alanında seyirciyle buluşan ünlü oyuncular, yaptıkları söyleşinin ardından filmin oynadığı salonları ziyaret etti. 

Film gösteriminin sonunda İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

"Mutluyuz" Filminin Konusu Nedir?

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlıyor. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmiyor. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürüyor. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinema-TV