26 Temmuz 2025
  • Bursa28°C
  • İstanbul26°C
  • Ankara24°C

BURSA'DA KARAYA VURAN YUNUS KURTARILDI

Duyarlı vatandaşlar tarafından yeniden denize ulaştırıldı.

Bursa'da karaya vuran yunus kurtarıldı

04 Haziran 2025 Çarşamba 12:12

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Kumsaz sahilinde karaya vuran yunus balığı, duyarlı vatandaşlar tarafından yeniden denize ulaştırıldı.


Sabah saatlerinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, kıyıya vuran bir yunusu fark etti. Hareketsiz halde yatan yunusa hemen müdahale eden vatandaşlar, büyük çaba göstererek denize geri dönmesini sağladı. Yunusun sağlıklı olduğu ve yönünü bulup açık denize doğru yüzdüğü görüldü. O anlar sahildekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.


Doğal hayatı koruma adına örnek bir davranış sergileyen vatandaşlar, "Yunusun yeniden mavi sulara kavuşması bizi çok mutlu etti" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa

Yükleniyor...