20 Mayıs 2025
  • Bursa8°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara7°C

BURSA'DA KAFKAS GECESİ

Kafkas gecesi düzenlendi.

BURSA'DA KAFKAS GECESİ

 Orhangazi Kafkas Derneği, Bursa Orhangazi Belediyesi işbirliği ile Kafkas gecesi düzenledi.

Orhangazi açık hava tiyatrosundaki program, Kafkas Derneği Başkanı Zekeriya Kaplan'ın açılış konuşması ile başladı. Orhangazi Kafkas Derneği'nin Halkoyunları Ekibi gösterisinin ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kafkas Derneği'nin kendi öz kültürlerini yaşatma ve bunu yeni nesillere aktarma noktasındaki çabaları ve çalışmalarını büyük bir memnuniyetle izlediklerini ifade etti. Çağlayan, Kafkas Derneği'nin yöneticilerini de kutladı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise Meclis'te Türkiye-Gürcistan Dostluk Grubu Başkanı olarak Gürcistan'dan Orhangazi'ye gelen konukları burada ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Programda Gürcistan'dan gelen konuklar adına yapılan konuşmanın ardından geceye katkı sağlayan sponsor firmalara ve kişilere plaketleri takdim edildi. Programda Gürcistan'dan gelen üniversite halkoyunları ekibi de sahneye çıktı. Ekip üç ayrı gösteri yaptı. Ardından Karadeniz müziğinin sevilen gruplarından Koliva sahne aldı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa

Yükleniyor...