03 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

BURSA'DA BU YUMURTA ÇOK KONUŞULUYOR!

Allah yazılı yumurta ilgi odağı oldu

Bursa'da bu yumurta çok konuşuluyor!

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:15

 BURSA'nın İnegöl yetiştiricinin tavuğu “Allah” lafzı yazılı yumurta, yumurtladı.Yetiştirici Gökhan Köroğlu yumurtayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmeyi arzuladığını söyleyerek, yumurtayı satmak istemediğini belirtti.

Bursa haber...

İnegöl’ün Çeltikçi mahallesindeki çiftliğinde tavuk yetiştiriciliği ve organik yumurta satışı yapan Gökhan Köroğlu(33), tavuklarını yumurtaları sırasıyla toplamaya başladı. O sırada bir yumurta dikkatini çeken yetiştirici, yumurtanın üzerindeki yazıyı, çevresindeki hocalara gösterdi. Allah lafzının yazılı olduğunu tespit eden yetiştirici, büyük sevinç yaşadı.

"CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE ETMEK İSTİYORUM"

10 yıldan bu yana tavuk yetiştiriciliği yaptığını söyleyen Gökhan Köroğlu(33), “Dün sabah yumurtaları toplarken bu yumurta dikkatimi çekti. Çevremdeki arkadaşlarıma gösterdim. Onlar da Allah yazdığını söylediler. 250 tane cins tavuğum var. Hobi olarak başlamıştım, herkesten beğeni aldık. Herkesin ilgisini çekiyor. Arkadaşlarımız bu yumurtayı almak istiyorlar ama satmak istemiyorum.

Ülkemizde ve İslam coğrafyasında yaşanan olumsuz sonuçlara yönelik böyle bir şeyi paylaşmak, insanlara göstermek istedim. Allah’tan başka sığınacak bir kapı olmadığını, ibret olsun diye bu yumurtayı gösteriyorum. Hayvanların Allah çıkarmalarını izliyordum, bu gün de benim başıma geldi. Allah ismi yazılı bir yumurtaya sahibim. Yumurtamızı cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa