19 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

BURSA'DA BİLİŞİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILIYOR

Etkin teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak için...

Bursa'da Bilişim Seferberliği Başlatılıyor

02 Mayıs 2017 Salı 13:23

Türkiye'nin En Büyük yazılım şirketlerinden biri olan KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi, Genel Müdürü Seda ÜNAL Bursa bölgesindeki Esnaf ve KOBİ'NİN etkin teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak için Bursa bölgesinde il temsilciliği oluşturacağını açıkladı.
 
ÜNAL, Bursa KOBİ ve Esnafına yerinde teknolojik çözümler üreterek, Bursa ekonomisine büyük katkı sağlanacaktır, dedi. Bu giriş ile Bursa bölgesindeki küçük ve orta ölçekli firmaların kolayca teknoloji kullanmaları, e-ticaret siteleri oluşturmaları, web siteleri oluşturmaları, ticari program kullanarak işlerini güçlendirmeleri amaçlanmaktadır. Dünya standartlarında profesyonel yazılımlara Bursa bölgesinde kolayca sahip olmaları ve kullandıkları ticari programlara ve ürünlere kolayca destek almaları sağlanacaktır.
 
Bursa'da ne iş yapabilirim diye düşünen girişimciler için kaçırılmayacak bir iş imkânı sunan, KMK Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Türkiye'de her ilde bilişim seferberliği ilan etmiştir. Bursa'da bir girişimde bulunmak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz.
 
Bursa'da bulunan küçük ve orta ölçekli firmalar bu sayede ekonomik fiyatlara teknoloji ihtiyaçlarını giderebilecekler, aynı zamanda bilgi teknolojileri alanında Bursa'da yeni istihdam alanları oluşacaktır.
 
KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Bursa oluşumunun ardından hemen Bursa'daki esnaf ve KOBİ'LERE, Yeni mezun olmuş genç girişimcilere ve bilişim teknolojilerine merak duyan Bursa halkına ücretsiz eğitim programları düzenlemeyi planlamaktadır. Bu eğitim programları ile Bursa halkının bilişim ekonomisine kazandırılması amaçlanmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa