14 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

BURCU ESMERSOY HAMİLE Mİ?

Açıklama geldi...

Burcu Esmersoy hamile mi?

24 Temmuz 2018 Salı 10:44

Burcu Esmersoy, Adana’da yer alan M1 Adana AVM’de düzenlenen etkinliğe konuk oldu. Organizasyonda gerçekleşen etkinlikte evliliğine dair merak edilenlere de açıklık getiren Burcu Esmersoy, 'hamile misiniz?' sorusuna da yanıt verdi.

Adanalı hayranlarıyla  buluşan Burcu Esmersoy, evliliğinden kariyer hayatına kadar her şeyi anlattı. Mayıs ayında Berk Suyabatmaz’la evlenen Esmersoy, son günlerde hamile olduğuna dair söylentilere açıklık getirdi: “Hamile değilim ama en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum.” 

YEMEKLERİ EŞİM YAPAR

Evde yemekleri eşinin yaptığını söyleyen Burcu Esmersoy, “Mutfak işi bana göre değil. Yemekleri eşim yapar. Domatesli pilav, patlıcan ve balıkta çok iyi. Herkesle yarıştırabilirim. Evde mutfak ona ait. Ben temizlik yapmayı seviyorum. Bütün gün evde elimde deterjanlarla bir yerleri temizleyebilirim. Yeni çıkan bütün temizlik ürünlerini alırım. Evimin çamaşır suyu kokması çok hoşuma gidiyor” diye konuştu. 

burcu esmersoy ile ilgili görsel sonucu

ÇOK İŞTAHLIYIM

Her zaman formda olan Burcu Esmersoy, “Aslında çok iştahlı bir insanım ama yediklerimi dengelemeye çalışıyorum. Çok antrenman yapıyorum. Ormanda koşmak ve pilates beni çok rahatlatıyor” dedi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin