15 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

BOĞAZ'IN EN RENKLİ SESİ

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Nil Karaibrahimgil rüzgarı esti...

Boğaz'ın en renkli sesi

21 Temmuz 2023 Cuma 11:26

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde önceki akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.

Nil Karaibrahimgil, Boğaz'ın kıyısında tam da gecenin ambiyansına uygun şarkısı 'Burası İstanbul' ile sevenlerinin karşısına çıktı. Müziği ve kıyafetleriyle sahnelerin marjinal ismi olan Nil Karaibrahimgil, kostümüyle yine farkını ortaya koydu.

Ünlü modacı Tanju Babacan imzalı dikkat çekici, mini elbisesiyle müzikseverlere seslenen Karaibrahimgil, "Böyle bir kostümü giymek başka bir büyü...Beni periler, masalar diyarına gönderiyor." sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu. Kuruçeşme Açıkhava'ya ruhlarındaki kanatları açtırdı, binlerce kişinin 'Pırlanta' şarkısıyla sağ ellerini havaya kaldırdı, 'Kek' parçasıyla da tariflerin verildiği renkli konserde dinleyiciler yerine oturmadı.

Binlerce müzikseverin buluştuğu gece de 'Resmen Aşığım', 'XL' ve 'Hadi İnşallah' şarkıları büyük bir coşkuyla hep bir ağızdan söylendi. Nil Karaibrahimgil'in sahnesinde bir de minik bir misafiri vardı. 10 yaşındaki İlayda ile 'Kuzey Yıldızı' şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, dinleyicileri mest etti.

Bitmeyen enerjisi ve sahne performansıyla göz dolduran Nil Karaibrahimgil, konserin sonunda alkış tufanı koparan hayranlarına kayıtsız kalamadı. 'Ben Buraya Çıplak Geldim' şarkısıyla bis yaparak sevenlerinin ilgisine karşılık veren ünlü sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava'nın eşsiz atmosferinde müzik dolu bir gece yaşattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin