28 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

BOĞAZ'DA İMPARATOR RÜZGARI

İbrahim Tatlıses Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı...

Boğaz'da İmparator rüzgarı

27 Ekim 2022 Perşembe 16:45

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, müziğin dev ismi İbrahim Tatlıses'i ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon son kez buluşan imparator yine geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.

ARALIKSIZ MÜZİK ZİYAFETİYLE GECEYE DAMGASINI VURDU

En son Londra'da verdiği konserle büyük yankı uyandıran İbrahim Tatlıses, önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 6. kez müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi. İmparatorun sahneye çıkmasına dakikalar kala barkovizyonda yayınlanan hayat hikayesinin ardından binlerce hayranı İbrahim Tatlıses'i ayakta karşıladı. Usta sanatçı konserini 'Leylim Ley' şarkısıyla başlatırken gece boyunca 'Caney Caney', 'Haydi Söyle', 'Aramam' 'Mavi Mavi' gibi imparator klasikleri hep bir ağızdan söylendi.

ELİF ADA BABASINI HAYRANLIKLA İZLEDİ

İbrahim Tatlıses'i, bu sezon son Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızları Elif Ada'da yalnız bırakmadı. Babasını en önden hayran hayran izleyen Elif Ada, şarkılara eşlik etti.Müziğin dev ismi, kimi zaman muhteşem slowlarıyla duygulandırdı kimi zamanda hareketli türküleriyle dinleyicilerini ayağa kaldırdı. Yerinde duramayan İbrahim Tatlıses hayranları, halay çekerek dakikalarca dans etti. Coşkunun doruklara çıktığı gecede Tatlıses, müzik şölenin yanı sıra samimi sohbetiyle ortamı renklendirdi. Sahneden alkışlarla ayrılan İbrahim Tatlıses, canlı performanslarıyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi dinleyicilerini mest etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin